Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas

RED DAY 11. maja v Kopru

11.05.2023 10:00 - 14:30 / Tea Kozar

RED DAY 2023

Prihaja četrtek, ko v 60 državah sveta pri KW zapremo čisto vsako nepremičninsko pisarno in center. 11. maj namenimo kulturi v akciji - RED DAY je skoraj tukaj.

 

Na dogodku RED DAY 2023 bomo čistili slovenske plaže v sodelovanju s Čisto obalo in izbrali dva nova ambasadorja kulture

Ponosni, da smo uspeli dogovoriti sodelovanje z Andrejo Palatinus, ki je univ.dipl.ekologinja, dipl. poslovna pravnica, nacionalni koordinator za Mednarodno čiščenje obal (International Coastal Cleanup) od 2011 in ustanoviteljica in soorganizatorka Čiste obale, ki teče od 2009. Čista obala je čistilna akcija na območju slovenskih obalnih občin. Na Mednarodni dan čiščenja obal (International Coastal Cleanup) se po vsem svetu izvajajo akcije čiščenja obale, tako morskih kot jezerskih in rečnih, na katerih se prostovoljci iz vsega sveta zberejo v svojih državah ter čistijo obale ter zbirajo podatke o količinah (številu, teža) zbranih odpadkov, ter pri tem beležijo tudi tip odpadkov. Tako se na največji čistilni akciji zbirajo podatki, katere nacionalni koordinatorji pošljejo krovni organizaciji Ocean Conservancy iz ZDA, ki potem izda letno poročilo. Začetnik akcije je društvo Eco Vitae, z letom 2014 je organizacijo prevzel Zavod TRI-NITI in Inštitut za vode Republike Slovenije.

Več o projektu International Coastal Cleanup: http://www.oceanconservancy.org/our-work/international-coastal-cleanup/

 

 

PROGRAM RED DAY 2023

 

10:00 - 11:00 

KW Nepremičninski center Koper, Pristaniška ulica 41, Koper

  • Kavica, rogljiček in jabolko dobrodošlice, oddaja glasovnic za izbor ambasadorjev kulture
  • Pozdrav s kulturo v gibanju - KW sistem vrednot in prepričanj (zunaj pred centrom)
  • Kratko predavanje o trajnostnem pristopu do odpadkov, do okolja, načrt akcije čiščenja plaž s Čisto obalo

 

11:00 - 13:00 

  • Čistimo plaže na razdalji do okvirno 5 km od centra, nekateri udeleženci bodo uporabili avtomobile za prevoz do lokacij, ki jih bo določila Čista obala - proti Izoli, proti Ankaranu

 

13:15 - 14:15 

KW Nepremičninski center Koper, Pristaniška ulica 41, Koper

  • Strokovni povzetek akcije na lokaciji Nepremičninski center Koper (predaja odpadkov, pregled vrste odpadkov in primernosti za recikliranje …)
  • Razglasitev, priznanja in intervju z ambasadorjema kulture 2023

 

Tako kot vsako leto vsi udeleženci dogodka oblečemo rdečo majico RED DAY. V kolikor je še nimaš pošlji sporočilo do vključno 2. maja tajka.planinc@kwslovenia.com . 

 

V primeru dežja izvedemo kratko predavanje in Čista obala nam razdeli naloge, ki jih izvede vsak sam v svojem lokalnem okolju. O tem boste obveščeni pravočasno.

 

IZBOR DVEH AMBASADORJEV KULTURE 2023

Vabljeni, da izpolnite glasovnico, ki jo prilagamo in jo oddate kot navajamo spodaj. Izbor je namenjen izključno vsem partnerjem agentom in asistentom pri KW v Sloveniji, ki do sedaj še niso bili izbrani za ambasadorja kulture. Pri glasovanju in izboru so sodelavci in vodstvo KW izključeni. Ostali pogoji oziroma navodila za izbor so kratko zabeležena v glasovnici (word.doc), ki jo prilagamo.

Vabimo vas, da spremljate aktualne objave na Facebooku, Instagramu in Linkedinu KW SLOVENIA - Nepremičninska družba.

 

Kontakt za medije: Tea Kozar, Regionalna menedžerka za operativo (komunikacije in kultura) 065 553 951 

 

Potrditev osebne udeležbe na dogodku do 8. maja do 12. ure tea.kozar@kwslovenia.com .

Oddaja glasovnic za 2 ambasadorja kulture 2023 do 10. maja do 12. ure tea.kozar@kwslovenia.com ali na dan dogodka osebno pri Tei Kozar.

#1 - RED DAY 11. maja v Kopru#2 - RED DAY 11. maja v Kopru