facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE, COACHING

Keller Williams je najboljše podjetje za usposabljanje na svetu, prvo v nepremičninski industriji s tako produktivno usmerjenim izobraževalnim sistemom, ki dejansko v praksi deluje. Ne glede na to, ali šele začenjate svojo kariero ali ste uspešen mega agent, ki želi prebiti naslednjo stopnjo uspeha, vam bomo zagotovo pomagali do tja, kamor ste namenjeni.

Ali imate svoj velik ZAKAJ?

Zavedamo se, da naša dejanja oblikujejo naše rezultate - in ne trga. Ne glede na to, ali ste novi v nepremičninskem posredništvu ali ste že mega uspešni, spodbuda za rast kariere daje poudarek na akciji, ki vodi do rezultatov.

Damo vam orodja, s katerimi natanko veste, kaj je treba storiti, da dosežete povsem novo raven donosnosti. Pri tem dva vaša najpomembnejša dejavnika določata smer, ali lahko vaše podjetje financira življenje vaših sanj in še ključen dejavnik, osebno vi – vaša osebnostna miselnost.

Pridobite strokovno znanje

Univerza Keller Williams ponuja najbolj napredno in celovito izobraževanje v nepremičninski industriji. Univerza KW vam omogoča, da postanete strokovnjak na lokalnem trgu.

Trudimo se za vaš uspeh

Univerza Keller Williams ponuja vodilni program v panogi, ki zajema vse vidike uspeha na trgu nepremičnin. Izobražujemo v naših KW pisarnah in po želji na daljavo.

Trudimo se za vaš uspeh

Univerza Keller Williams ponuja vodilni program v nepremičninski industriji, ki zajema vse vidike uspeha na trgu nepremičninskega posredovanja. Tečaji oziroma delavnice so najpogosteje na voljo virtualno (on-line) in v naših Market Centrih.

Neverjetni dogodki

Spodaj predstavljeni treningi so razprodani v nekaj urah, saj zagotavljajo znanje in orodja, ki jih lahko takoj uporabite za povečanje učinkovitosti vašega podjetja.

MEGA KAMP

Več kot 7.000 sodelavcev z vsega sveta sodeluje na usposabljanjih, panelih in razpravah, da bi spoznali najnovejše trende in veščine, ki so potrebne za uspeh. Dogodke vodi uprava KW, posebni gostje in sodelavci, ki dosegajo uspehe.

DRUŽINSKO SREČANJE

Letni 4-dnevni dogodek je največji in najbolj iskan zasebni dogodek v nepremičninski industriji z več kot 15 tisoč udeleženci. »Family Reunion« pripravlja in pomaga napim kolegom obvladovati lokalni trg nepremičnin s pomočjo 150 sej, ki jih izvajajo najboljši strokovnjaki v panogi.

MOJSTRSKI TRENINGI

Sodelujte in se naučite delovnega znanja najboljših nepremičninskih posrednikov na svetu in voditeljev. Spremljajte KOLEDAR DOGODKOV v KW Slovenia.