facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

V čem izstopamo?

Kot največja nepremičninska družba se zavezujemo, da bomo z našo skupno ekspanzivno rastjo svojim sodelavcem prinesli vrednost.

Zavedamo se, da so sodelavci središče našega podjetja in ne obratno. Kot rezultat, v tem trenutku največ nepremičninskih strokovnjakov gradi svoja podjetja s Keller Williams.

Namreč, Keller Williams pomaga razvijati podjetja naših sodelavcev zahvaljujoč izobraževalnim, trenerskim, tehnološkim in kulturnim priložnostim, ki na novo opredelijo njihov potencial in jim omogočijo, da svojo kariero premaknejo na naslednjo stopnjo.

Skupne odločitve. Skupni uspeh.

Keller Williams temelji na tem, da naše ljudi obravnavamo kot partnerje, kar vsem pomaga doseči več. S tem, ko razvijamo naše ljudi, naše podjetje raste.

Pojdite od tam, kjer ste, tja, kamor želite biti

Revija Training Magazine je štiri leta zapored prepoznala Keller Williams kot najboljše podjetje za usposabljanje na svetu, ne glede na panogo. Pogosto ga imenujejo tudi kot podjetje za usposabljanje in treniranje, spretno preoblečeno v nepremičninsko podjetje. Ne glede na to, ali šele začenjate svojo kariero ali ste uspešen mega agent, ki želi prebiti naslednjo stopnjo dosežka, vam bomo pomagali do tja.

Ustvarite ali ohranite svojo blagovno znamko #1

Vaše stranke izberejo vas, in ne podjetja. Dejansko je le 3% prodajalcev in 4% kupcev navedlo pripadnost določenemu podjetju zaradi odmevne blagovne znamke. Vsi ostali so izbrali pomembnost nepremičninskega posrednika ali agenta. Zato stojimo za svojimi ljudmi, in jim nudimo vsa orodja, ki so jim potrebna za nemoteno delovanje tudi v časih, ko so razmere na trgu drugačne.

Kultura - nas povezuje in razlikuje

Ko ste z nami - smo družina. Podpiramo se na vseh področjih življenja, čustveno, fizično in finančno. Verjamemo, da je vredno delovati v korist lokalnih skupnosti, v katerih živimo.