facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Keller Williams Realty Inc. 

Keller Williams Realty Inc. je podjetje, ki so ga v Ameriki ustvarili nepremičninski agenti za nepremičninske agente in njihove stranke. Tisti, ki ste prepoznali svojo priložnost, poglejte v predstavitev Od Agentov .

Nepremičninski posredniki, ki delajo za Keller Williams Slovenija, so sestavni del največje tehnološke nepremičninske družbe na svetu. Zelo smo ponosni, da lahko najboljšo nepremičninsko prakso prinašamo v slovenski nepremičninski prostor in nepremičninskim posrednikom dajemo veliko dodano vrednost.

Kultura

Od leta 1983 podjetje goji kulturo, ki temelji na agentu, tehnologiji in izobraževanju, ki nepremičninske agente nagrajuje kot partnerje. S strokovnim znanjem in usposabljanjem na področju nepremičnin, podjetništva, tehnologije in drugega imajo naši voditelji orodja, s katerimi lahko vodijo ekipe k uspehu.

Zaradi svoje filozofije Keller Williams nenehno pridobiva zaupanje na novih trgih, saj je že nekaj let največje podjetje v nepremičninski industriji na svetu. Trenutno ima v 60 državah po svetu več kot 1.100 pisarn z blizu 200 tisoč nepremičninskimi agenti, kar je največ med vsemi podjetji v nepremičninski panogi. Keller Williams je #1 na svetu po številu sklenjenih prodajnih pogodb, po številu volumna sklenjenih prodajnih pogodb in po največjem številu nepremičninskih agentov. Je edinstvena inovativna tehnološka nepremičninska družba na svetu s svojo lastno tehnologijo za ustvarjanje poslovnih odnosov s svojimi strankami, nepremičninskimi agenti in Market centri (t.s. centri za nepremičninske posrednike).

Največji

Leta 2014 je Keller Williams vstopil na evropski nepremičninski trg in s to poslovno odločitvijo je samo še povečal konkurenčno prednost kot največja nepremičninska franšiza na svetu pred svojo največjo konkurenco, na primer Remax in Century 21.

Strokovnjaki za nepremičnine se še bolj kot kdajkoli prej obračajo na Keller Williams Realty zaradi priložnosti za izobraževanje, usposabljanje, tehnologijo, kulturo in bogastvo, ki na novo opredeljujejo njihov potencial in usmerjajo karierno pot v nove višine. Ko se odločite za Keller Williams, združite moči z najbolj dinamično nepremičninsko družbo na svetu med najzahtevnejšim nepremičninskim trgom v zgodovini.

Predanost

Smo več kot le nepremičninsko podjetje. Smo udejanjena kultura in sistem prepričanj v delovanju. Smo strokovnjaki za nepremičnine, ki so skozi vsakodnevno delovanje uspešnega podjetja odkrili boljši način za vodenje nepremičninskega podjetja. Odkrili smo boljši način življenja zase in za svoje sodelavce.

Svoj denar vlagamo tja, kamor ga vlagate vi – in prav tako kot vi smo predani zagotavljanju najboljših storitev vsem kupcem in prodajalcem.

Predani smo podpori in svojim sodelavcem stojimo ob strani, da bi dosegli poklicni in zasebni uspeh.

Družina KW

Biti član družine Keller Williams je nekaj razburljivega, in če bomo vsi delali skupaj, boste dosegli konkurenčne prednosti, ki ste jih iskali. Zelo nas veseli, da ste se odločili združiti sile z nami.

WI4C2TES

V Keller Williams s ponosom in veseljem govorimo o svojem sistemu vrednot in prepričanj, ki smo ga strnili v okrajšavo »WI4C2TES«. 

Drugi o nas

Revija Training je štiri leta zapored organizacijo Keller Williams izbrala za najboljšo agencijo za usposabljanje na svetu in med VSEMI dejavnostmi je v svojo zbirko 10 slavnih uvrstila tudi Keller Williams.

Inc. Magazine je Keller Williams izbrala za najboljše delovno okolje v letu 2018.

Forbes-ova lestvica uvršča Keller Williams na 9. mesto lestvice najbolj raznolikih ameriških zaposlovalcev (America’s Best Employers for  Diversity), na 56. mesto lestvice najboljših zaposlovalcev v ZDA (America’s Best Employers) in na 6. mesto za najboljše delovno okolje za zaposlovanje žensk (Best Employers For Women).
 
Ustvarjamo najboljše treninge na svetu v poslovnem okolju in kulturi – zaradi tega so nepremičninski agenti, ki sodelujejo s Keller Williamsom, tudi najboljši na svetu.

Naše osrednje poslanstvo je pomagati pri razvoju in izboljšanju nepremičninske dejavnosti, natančneje dejavnosti posredovanja v prometu z nepremičninami v slovenskem prostoru. Poleg izboljšanja nepremičninske kulture si želimo tudi, da povečamo zaupanje naših naročnikov do dela in storitev nepremičninskega posrednika.