facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

KULTURA

Ko ste z nami - smo družina. Podpiramo se na vseh področjih življenja, čustveno, fizično in finančno. Verjamemo, da je vredno delovati v korist lokalnih skupnosti, v katerih živimo.

KW poskrbi

KW Cares je dobrodelna organizacija, ustanovljena 2003. Njegova glavna dejavnost je podpiranje sodelavcev Keller Williamsa in njihovih družin po vsem svetu. Gre za pomoč v težkih situacijah, ki so jih povzročili nepričakovani dogodki. Zahvaljujoč veliki zavzetosti sodelavcev si lahko pomagamo med mednarodnimi, nacionalnimi, regionalnimi, lokalnimi in osebnimi krizami.

KW Otroci zmorejo

KW-ju ne gre samo za obogatitev življenja sodelavcev, temveč tudi njihovih družin. KW KIDS CAN (KWKC) je zasnoval Gary Keller in je neprofitna organizacija, ki daje dodatno moč družbi KW, ko pride do izobraževanja in usposabljanja. KWKC je zavezan, da bo našim mladim zagotavljal močne izkušnje učenja z navdihovanjem odličnega razmišljanja, spodbujanja krepitve notranjega in zunanjega bogastva ter strasti do skupnosti.

KW dobro počutje

Prepričanje, da je treba živeti zdravo je privedlo do oblikovanja programa dobrega počutja, ki vključuje zdravstvene koristi in zavzete wellness ambasadorje v naših KW pisarnah.

Dan dobrega počutja je letni dan aktivnosti, s katerim želimo poudariti naša skupna prizadevanja za vključitev aktivnosti za dobro počutje v naše zasedeno življenje.

»RED DAY«

»Red Day« ali Rdeči dan smo določili v letu 2009, kot letni delovni dan za sodelavce KW-ja. Spodbujamo to, da si naši ljudje vzamejo dan namenjen obnovi, obnovitvi, podpori, donaciji, energiziranju. Želimo si, da vsi pomagamo na kakršenkoli način v skupnosti, v kateri živimo.