facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Ko ste pripravljeni na NEVERJETNO...

Keller Williams

Podjetje, ki so ga ustanovili agenti za agente in njihove stranke

Keller Williams je bil vedno več kot le nepremičninsko podjetje. Naše poslanstvo je jasno: gradimo kariere, ki jih je vredno imeti, podjetja, ki jih je vredno voditi, življenja, ki jih je vredno živeti, izkušnje, ki jih je vredno deliti, vrednote, ki jih je dobro čutiti ter načela, ki jih je vredno nositi. Pri tem smo neomajno osredotočeni na vas. Na najpomembnejši del našega poslovanja, ste vi, nepremičninski agenti.

Preberite več

Ste v odlični družbi.

Po številu agentov smo številka 1 na svetu. To je mejnik, na katerega smo ponosni. To ni končni cilj.

V svojem poslu uporabljamo rast, produktivnost in donosnost kot merilo, da ugotovimo, kako dobro opravljamo svoje poslanstvo. Vemo, da ko bomo zagotovili najvišjo raven podpore, bomo sodelavci in naše podjetje rasli skupaj - eksponentno.

Preberite več

Pojdite od tam, kjer ste, tja, kamor želite biti

Revija Training Magazine je štiri leta zapored prepoznala Keller Williams kot najboljše podjetje za usposabljanje na svetu, ne glede na panogo. Pogosto ga imenujejo tudi kot podjetje za usposabljanje in treniranje, spretno preoblečeno v nepremičninsko podjetje. Ne glede na to, ali šele začenjate svojo kariero ali ste uspešen mega agent, ki želi prebiti naslednjo stopnjo dosežka, vam bomo pomagali do tja.

Preberite več

Ustvarite ali ohranite svojo blagovno znamko #1

Vaše stranke izberejo vas, in ne podjetja. Dejansko je le 3% prodajalcev in 4% kupcev navedlo pripadnost določenemu podjetju zaradi odmevne blagovne znamke. Vsi ostali so izbrali pomembnost nepremičninskega posrednika ali agenta. Zato stojimo za svojimi ljudmi, in jim nudimo vsa orodja, ki so jim potrebna za nemoteno delovanje tudi v časih, ko so razmere na trgu drugačne.

Preberite več

Kultura obilja

Naše obilje je naše poslanstvo, da ustvarimo kariero, ki jo je vredno razvijati,  posel, ki ga je vredno delati, življenje, ki ga je vredno živeti, izkušnje, ki jih je vredno poznati, načela, ki jih je vredno imeti. Naša predanost agentom, agentskim timom in lastnikom podjetij je, kot bi bili predani svoji družini. To je tisti občutek, ki je gonilo našega uspeha.

Skupne odločitve. Skupni uspeh.

Keller Williams temelji na tem, da naše ljudi obravnavamo kot partnerje, kar vsem pomaga doseči več. S tem, ko razvijamo naše ljudi, naše podjetje raste.

Preberite več

Kultura - nas povezuje in razlikuje

Ko ste z nami - smo družina. Podpiramo se na vseh področjih življenja, čustveno, fizično in finančno. Verjamemo, da je vredno delovati v korist lokalnih skupnosti, v katerih živimo.

Preberite več

Naši ljudje

Podjetje, ki so ga ustanovili agenti za agente in njihove stranke

Pričakujte IZREDNO

Naš medsebojno odvisen model, ki je osredotočen na agenta, vam omogoča, da ustvarite svojo lastno blagovno znamko, hkrati pa v celoti izkoristite vire, ki jih ponuja Keller Williams.

Želite več informacij o Keller Williams? Pustite svoje podatke. Poklicali vas bomo.

Izpolnite svoje podatke v obrazcu in oseba, odgovorna za oddelek za razširitev, vas bo kontaktirala v 24 urah.

1.100 Market centrov

po svetu (60 držav)

200 tisoč agentov

po svetu