facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Franšizing

Odprite svoj Keller Williams Market Center

Vsaka poslovalnica je v neodvisni lasti in pod neodvisnim vodstvom.

FRANŠIZING

Na voljo je edinstvena izbira lokacije za odprtje Market Centra Keller Williams.

V SLOVENIJI NAČRTUJEMO VEČ MARKET CENTROV - IZBERITE SVOJO LOKACIJO, ČE JE ŠE NA VOLJO!

Stalna rast

Več kot 200.000 nepremičninskih posrednikov je del največje nepremičninske družbe na svetu. Od leta 1983 se Keller Williams osredotoča na to, da je prevladujoče podjetje na trgu. Prisotni smo v 60 državah in še vedno rastemo. Postanite del največje nepremičninske družbe na svetu.

Najboljši treningi

V podjetju Keller Williams iščemo talente , iščemo podjetnike, zato smo ustvarili več kot 140 tečajev za sodelavce na vseh stopnjah njihovega poslovnega razvoja - od posrednika do vodje. Univerza Keller Williams in KW MAPS zagotavljata stalen razvoj naših agentov. Razvoj je naša prioriteta.

Kultura, ki povezuje

Kar resnično povezuje Keller Williams po vsem svetu je naša kultura. To je tisto, kar nas odlikuje. Temelji na vrednotah , radodarnosti in razvoju sodelavcev. Kultura, ki vam pomaga, da ste boljši tako v poklicnem kot v zasebnem življenju. Smo podjetje, ki spreminja življenje na bolje.

Inovativna tehnologija

Leta 2016 se je Gary Keller odločil, da Keller Williams spremeni v tehnološko podjetje. Pri tem je vložil 1 milijardo dolarjev samo v tehnologijo . Pred nami je četrta industrijska revolucija, v kateri bodo veliki podatki in umetna inteligenca  spremenili vse. Keller Williams je že del te revolucije.

Želite več informacij o Keller Williams? Pustite svoje podatke. Poklicali vas bomo.

Izpolnite svoje podatke v obrazcu in oseba, odgovorna za oddelek za razširitev, vas bo kontaktirala v 24 urah.

1.100 Market centrov

po svetu (60 držav)

200 tisoč agentov

po svetu