facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

NAPREDNA TEHNOLOGIJA IN MARKETING

Vaše stranke izberejo vas, in ne podjetja, v katerem delate. Dejansko je le 3% prodajalcev in 4% kupcev navedlo pripadnost določenemu podjetju zaradi odmevne blagovne znamke. Vsi ostali so izbrali pomembnost nepremičninskega posrednika ali agenta.

Pridobivanje novih strank

Digitalno najbolj inovativna programska oprema Command omogoča dostop do strank z vsega sveta, enostavno upravljanje s strankami in neomejene možnosti za razvoj posla. Leta 2019 je Keller Williams za sistem Command prejel naziv najbolj inovativnega podjetja v nepremičninski industriji.

S Commandom ustvarjate svojo blagovno znamko

Z našo ekskluzivno platformo za nepremičninske posrednike, Command, je našim nepremičninskim posrednikom omogočeno, da ustvarjajo oglase, marketinške kampanje, sledijo napredku in pridobivajo nove potencialne stranke direktno v svoje roke. Hitro in vse poteka na enem namizju. Kot je povedala Michelle Morris iz podjetja Facebook, v Commandu ustvarite en oglas tako hitro, kot traja, da si pripravite kavo.

Skozi unikatno partnerstvo z največjo socialno platformo na svetu, Facebook imamo ustvarjeno povezano oglaševalsko platformo, s katero naši agenti zmagujejo z več kot 2 milijona realnih potencialnih strank.

Z MOBILNO APLIKACIJO KW APP CEL SVET VIDI TVOJO NEPREMIČNINO NA DLANI

Ponudba nepremičnin na enem mestu v več kot 30 državah sveta, tudi v Sloveniji

Zdaj naloži mobilno aplikacijo v trgovini Google Play ali v Apple Store

Mobilna aplikacija KW Consumer / Uporabnik KW: Buy & Sell Real Estate za kupce nepremičnin je zdaj na voljo v 30 državah zunaj ZDA in Kanade, še več držav pa bo dodanih. Prevodi so omogočeni v kar 28 različnih jezikov. Stranke v tem trenutku virtualno pregledujejo nepremičnine po vsem svetu! Če še niste, jo danes delite s svojimi strankami. Ali si sploh lahko predstavljate, da je vaša nepremičnina na ogled več 100 tisočim 

Lokacije vključujejo naslednje KW države: ZDA, Kanada, Albania, Aruba, Bermuda, Brazil - Sao Paulo, Costa Rica, Greece, Honduras, Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Malaysia, Mexico, Mongolia, Nicaragua, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Sint Maarten, Slovenia, Spain, Suriname, Thailand, Turkey, Turks and Caicos, Uruguay in Vietnam in stalno dodajamo nove.