facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela

12.05.2024

Vsak korak šteje - skupaj lahko premikamo gore!

RED DAY vsako leto poteka drugi četrtek v maju na 5 kontinentih v več kot 50 državah sveta, kjer deluje Keller Williams. To je dan, ko vsi zapremo nepremičninske pisarne, Market Centre in uprave regij z namenom, da široko odpremo naša srca. Okolju, kjer poslujemo z nepremičninami vračamo tako, da pomagamo tistim, ki nas potrebujejo. Letos smo se odločili priskočiti na pomoč Zavetišču za živali Maribor in Društvu Križemrok, medtem ko smo med pohodom skrbno pobirali smeti, s tem pa smo prispevali k ohranjanju čistega okolja.

Zbrali smo se na spodnji postaji Vzpenjače v Mariboru, kjer smo se ob 10:00 dopoldan podali na pot. Naša postojanka in središče dogajanja je bila Trikotna jasa, kjer smo se okrepčali s pijačo in hrano, ki jo ponuja Koča Trikotna jasa. Ob tem smo se tudi podružili ter uživali v soncu in čudovitem razgledu na Pohorje.

Po zasluženem počitku so se nekateri od udeležencev odločili nadaljevati pot do vrha Pohorja, medtem ko so se drugi pridružili ostalim pri prijetnem druženju. Ves čas smo se zavedali pomembnosti našega skupnega cilja - prispevati k boljšemu jutri za tiste, ki potrebujejo našo pomoč, saj se je vmes naša dobrodelna škatlica več čas pridno polnila.

S svojimi prispevki in sodelovanjem smo dokazali, da smo skupaj močnejši in da lahko s svojimi dejanji naredimo pozitivno razliko v naši lokalni skupnosti. Hvala vsem, ki ste se pridružili RED DAY dogodku in pomagali soustvarjati boljši svet za vse nas in naše štirinožne prijatelje!

Ker je kultura podjetja naša dediščina in hkrati način življenja nam je dobrodelnost znova napolnila srca, ki pravzaprav vsak dan pomagajo uspeti drugim ljudem. Ko gre za nepremičnine in ko gre za opolnomočenje drugih v katerem koli pogledu.

#1 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela#2 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela#3 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela#4 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela#5 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela#6 - RED DAY: En pohod, veliko dobrega dela