facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u

12.05.2024

Kaj je kultura? Razumevanje, da je najvišji namen posla dajati, deliti in skrbeti. - Kay Evans in Mo Anderson

 

Na nedavnem Red Dayu, ki je potekal prejšnji četrtek, smo v našem podjetju dosegli pomemben mejnik. Zaposleni so z velikim navdušenjem sodelovali v izboru dveh novih ambasadorjev kulture. Z veseljem sporočamo, da sta to postala Gregor Kuralt Niedermayer in Damjan Jelenko, ki sta se pridružila že obstoječim ambasadorjem - Janku Parfantu, Danieli Pernat, Milivoju Požlepu in Mary Markežič.

Gregor in Damjan sta znana po svoji predanosti, inovativnosti in sposobnosti, da s svojim delom in odnosom pozitivno vplivata na delovno okolje in kolege. Njuna izvolitev ni presenečenje, saj sta oba pokazala izjemno zavzetost za izboljšanje kulture našega podjetja.

Na dogodku, ki je potekal v sproščenem vzdušju koče Trikotna jasa na Pohorju, je bilo jasno, da sta Gregor in Damjan pridobila občudovanje in spoštovanje svojih sodelavcev.

Z izborom teh dveh izjemnih posameznikov bomo nadaljevali s kreiranjem okolja, ki ne le spodbuja profesionalni razvoj, ampak tudi osebno rast.

Iskrene čestitke, Gregor in Damjan! Veselimo se vaših prihodnjih dosežkov in inovacij, ki bodo nedvomno imeli pozitiven vpliv na celotno podjetje.

Skupaj gradimo skupnost, ki slavi različnost, spodbuja sodelovanje in ceni vsakega posameznika. Ambasadorji kulture, z vašo pomočjo ustvarjamo prostor, kjer se vsak počuti cenjenega in kjer lahko vsi skupaj rastemo.

#1 - Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u#2 - Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u#3 - Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u#4 - Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u#5 - Nova ambasadorja kulture izglasovana na četrtkovem Red Day-u