facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

INTERVJU Erik Rastovac: "Zaupanje je vrednota, ki mi veliko pomeni, zato bom vedno iskren."

11.05.2024

Erik, dobrodošel doma. Pri KW. V domu uspešnih, vizionarskih in izobraženih nepremičninskih agentov. 

V svetu nepremičnin, kjer se vsak dan srečujemo z novimi izzivi in priložnostmi, je pomembno imeti ob sebi ekipo sposobnih in zagnanih posameznikov. To še posebej velja v času, ko trg nepremičnin doživlja dinamične spremembe. V podjetju KW Slovenia smo ponosni, da lahko predstavimo novega člana naše ekipe, Erika Rastovca, ki se je pridružil kot nepremičninski agent v teamu Meridoma.

V tem intervjuju Erik deli svoje poglede na nepremičninski trg, svoje motive za vstop v to dinamično industrijo ter kako namerava prispevati k nadaljnjemu uspehu našega podjetja.

 

Kaj te pri nepremičninah najbolj veseli? Izzivi, ki jih prinaša vsaka nepremičnina in to, da je vsaka nepremičnina drugačna.

 

Kaj točno so tvoji največji dosežki v real estate industriji – koliko transakcij si do danes zaključil v karieri? Šele začenjam, nimam še izkušenj in preteklih transakcij. Imam pa veliko volje in energije!

 

Kaj te je pripeljalo do Keller Williamsa? Brand KW in pristop tako do agentov kot tudi strank. Sem mnenja, da skupaj dosežemo več in rezultati vedno pridejo z ljudmi.

 

Kaj želiš, da drugi agenti vedo o tebi? Rad pomagam, veselijo me izzivi in iskanje rešitev. Rad bi se od vsakega posameznika nekaj naučil.

 

Kaj želiš, da tvoje stranke vedo o tebi? Zaupanje je vrednota, ki mi veliko pomeni, zato bom vedno iskren. Komunikacija je na prvem mestu. Rad sprejemam odgovornost in težke odločitve. Svojim sovrstnikom in vsem ostalim, bi rad pomagal priti do svoje prve nepremičnine, saj se zavedam v kakšni situaciji je trenutno nepremičninski trg in kako težko je priti do prvega doma. Prodajalcem želim prihraniti stres, čas in denar in prodaji njihove nepremičnine.

 

Hvala, Erik, za pogum in zagnanost, s katerima pristopaš k svoji novi vlogi, in želimo ti obilo uspeha na tvoji poti v svetu nepremičnin!

Povežite se z nepremičninskim posrednikom v Kopru!  https://www.kwslovenia.com/agent/5546-erik-rastovac

#1 - INTERVJU Erik Rastovac: