Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas

IGNITE izobraževanje za nepremičninske posrednike z licenco

05.02.2024

KW UNIVERZA 

Trening izobraževanje IGNITE

8. marec - 5. april 2024 v Ljubljani 

Samo za nepremičninske posrednike z licenco

 

 

Neverjetno smo navdušeni, da se bomo znova skupaj izobraževali in družili. Pred nami je 20 sej trening predavanj IGNITE 2.0 in kot ena prvih držav v svetovnem merilu KW postrežemo s svežo vsebino znanj, izkušenj in taktik, ki v nepremičninsko posredniškem poslu zagotovo delujejo. 

 

Rezervirajte si termine vsak petek od 8. marca do 5. aprila, od 9. do 17. ure.

Lokacija predavanj: Likozarjeva ulica 3 (5. nadstropje), Ljubljana
 

Svet vodilnih agentov ALC je sprejel sklep, da je osvojitev znanja IGNITE temelj učinkovitosti in produktivnosti vsakega agenta pri KW Slovenia. Tako je IGNITE osnova za agente v preostalih 60 državah, kjer deluje Keller Williams. IGNITE je "VSE" in vedno znova ga osvajamo. V tokratnem spomladanskem obdobju izobraževanja IGNITE bodo predavatelji vodilni agenti, ki bodo prikazali kakor teoretično kakor praktično znanje; Mary Markežič, Daniel Angel Sauli, Damjan Jelenko, Jernej Suša, Milivoj Požlep, Pia Bizjak, Gregor Kuralt Niedermayer, Amadej Parfant in Kristjan Miklavčič. KW deluje OD AGENTA ZA AGENTA.

 

Vsebinski program si oglej na drugi zaporedni sličici.

 

 

PRIJAVI SE ZDAJ - ENKRATNA UDELEŽBA SE ZA ZUNANJE AGENTE NE ZARAČUNA. Pri KW odprto delimo znanje.

info@kwslovenia.com 

 

 

#1 - IGNITE izobraževanje za nepremičninske posrednike z licenco#2 - IGNITE izobraževanje za nepremičninske posrednike z licenco#3 - IGNITE izobraževanje za nepremičninske posrednike z licenco