Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas

Zgodba Helena Kovač: Vztrajnost, pogajanje in potrpežljivost kakor s kupci, kakor s prodajalci

05.12.2023

Zgodba Helena Kovač: Vztrajnost, pogajanje in potrpežljivost kakor s kupci, kakor s prodajalci

Pri KW gradimo rezultate skozi LJUDI.

 

Nepremičninska agentka Helena Kovač iz Maribora odlično pozna razmere na lokalnem nepremičninskem trgu. Z uporabo KW sistemov, modelov in digitalne tehnologije postaja najboljša verzija nepremičninske agentke. Toda, njene osebne lastnosti še posebej navdušijo prodajalce nepremičnin.

Preberite več v kratki zgodbi o uspehu. 

 

Lastnik - prodajalec se je odločil prodati stanovanje. Sprva v zasebni ponudbi za 130.000,00 EUR in garaža 9.000,00 EUR.

KW agentka Helena Kovač je z njim dogovorila termin. Na terminu mu je predstavila prednosti sodelovanja z njo in predlagala ceno 150.000,00 EUR z garažo vred. Praktično takoj ji je predal ključe stanovanja, podpisala sta posredniško pogodbo in Helena je skočila v akcijo za kupci.

V stanovanju je posnela nekaj fotografij, pripravila privlačen video posnetek in sledili so ogledi potencialnih kupcev. Med tem se je pojavil zainteresirani, ki je že opravil ogled z lastnikom, a se je vendarle odločil znova za ogled v spremstvu nepremičninske agentke Helene Kovač.

 

Najprej je podal ponudbo v vrednosti 139.000,00 EUR. Prodajalec le te ni sprejel, saj je verjel, da lahko za njega iztrži več, kljub njegovi prvotni ceni. Po pogajanjih z nepremičninsko agentko Heleno Kovač je resno zainteresirani kupec bil pripravljen dvigniti svojo ponudbo na 142.000,00 EUR. Prodajalec še vedno ni bil pripravljen sprejeti.

Po dveh mesecih je agentki s tem istim potencialnim kupcem uspelo izpogajati 145.100,00 EUR. Prodajalec je ponudbo sprejel in Heleno še posebej posebej pohvalil za potrpežljivost in vztrajnost.

 

Nepremičninska agentka pravi, da se je iz te zgodbe naučila, da ob dobrem poznavanju nepremičninskega trga ter uporabi KW sistemov in modelov zmore za svoje stranke pridobiti največ:

 

»Seveda, pri tem gre za win-win odnos. Resnično si prizadevam, da jim prihranim čas z ogledi, follow-upi oz. nadaljnjimi aktivnostmi s potencialnimi kupci, pri čemer mi dodano vrednost prinaša mobilna aplikacija Command, ki jo praktično vsak dan nosim na dlani. To, da je posel nepremičninskega agenta podprt tudi digitalno, ni le stvar prihodnosti, ampak tega trenutka.«

 

 

Oglejte si ponudbo nepremičnin agentke in se povežite

https://www.kwslovenia.com/agent/5077-helena-kovac

 

#1 - Zgodba Helena Kovač: Vztrajnost, pogajanje in potrpežljivost kakor s kupci, kakor s prodajalci