facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

30. november: Karierni dan za nepremičninske posrednike

16.11.2023

KARIERNI DAN ZA NEPREMIČNINSKE POSREDNIKE Z LICENCO IN VODJE NEPREMIČNISKIH AGENCIJ

Četrtek, 30. november 13:00 - 14:00

Poteka online (ZOOM)

REGISTRIRAJ SE ZDAJ 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0uf-6qqjkqHd3Tk9jy2nx4pNzuO48_9DQY

 

 

Pospeši kariero v nepremičninski industriji s KW SLOVENIA

 

V Sloveniji delujemo z Market Centrom (uprava) v Mariboru ter z Nepremičninskimi centri v Celju, Slovenj Gradcu, Ljubljani in v Kopru. Tudi, če naši agenti živijo v drugih krajih to ni noben zadržek, prav nasprotno. Vsak ima priložnost postati najboljši v svojem lokalnem okolju. Namreč, redno smo povezani preko spletnih kanalov in si izmenjujemo vse za delo potrebne informacije. Tako naši agenti delujejo tudi v Kranju, Portorožu, Luciji, Velenju, Lenartu, Pomurju, v Sežani, Vipavski dolini, Novi Gorici, v Kočevju ...

 

Delujemo lokalno in globalno

 

Pri Keller Williams (KW) po celem svetu (60+ držav) namensko ustvarjamo kariere, ki jih je vredno imeti, življenja, ki jih je vredno živeti in dediščine, ki jih je vredno zapustiti. Med seboj se dnevno povezuje več kot 200 tisoč nepremičninskih agentov in podpornih sodelavcev. Naša kultura deluje kot lepilo, ne glede na to, kje se kdo nahaja se takoj sporazumemo v našem jeziku, z našimi vrednotami in temeljem enotnega poslovanja.

 

KW je večkrat imenovano kot najboljše trening (izobraževalno) podjetje na svetu, prav tako je med najboljšimi svetovnimi delodajalci za ženske in na lestvici srečnih podjetji ga najdemo na samem vrhu, celo pred Google, Nike in drugimi zvenečimi blagovnimi znamkami. Z inovativno digitalno tehnologijo narejeno po meri agentov in strank dosegamo drugačne rezultate. 

 

REGISTRIRAJ SE ZDAJ

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0uf-6qqjkqHd3Tk9jy2nx4pNzuO48_9DQY

#1 - 30. november: Karierni dan za nepremičninske posrednike