facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Karierni dan bo 1. junija

23.05.2023

KARIERNI DAN ZA NEPREMIČNINSKE POSREDNIKE

Četrtek, 1. junij 13:00 - 13:45 

Poteka preko ZOOMA - registriraj se na povezavi https://l8.nu/rsxU

Komu je dogodek namenjen? Vsem, ki ste na začetku karierne poti nepremičninskega posredovanja

in za tiste, ki ste že aktivni v nepremičninski industriji ter želite velike dosežke.

 

Živite in delate po naključju ali na ključ? Namreč, ključ odpira točno tista vrata, ki jih želite odpreti. Dobrodošli doma, pri KW. Pri nas odpiramo vašo produktivnost z miselnostjo, modeli in akcijo. 

Na Kariernem dnevu vam približamo kulturo največje nepremičninske družbe na svetu Keller Williams, poslanstvo, vizijo, KW izobraževalno univerzo ter naše ljudi in samostojna nepremičninska agenta partnerja, Natašo Marinšek iz Maribora in Milivoja Požlepa iz Portoroža, oba visoko produktivna nepremičninska agenta, ki sta kot novinca v nepremičninski branži z mentorsko podporo, modeli in sistemi pri KW v Sloveniji dosegla neverjetne, hitre in velike preboje. Oba sta letos s strani slovenskih agentov in agentskih timov izbrana tudi za ambasadorja kulture - več o tem izveste na dogodku.

 

Iskreno bosta spregovorila o vstopu, o premikih in dosežkih v nepremičninskem poslu. Vas zanima več? Vprašajte 1. junija 13:00 na on line Kariernem dnevu.

 

Registrirajte se na povezavi https://l8.nu/rsxU in nam sledite na socialnih omrežjih (profil KW Slovenia - Nepremičninska družba).

 

 

INFORMACIJE O DOGODKU

Tea Kozar, regionalna menedžerka za operacije

065 553 951

tea.kozar@kwslovenia.com

 

 

 

#1 - Karierni dan bo 1. junija#2 - Karierni dan bo 1. junija