facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

VEČER: Trg nepremičnin v 2022

12.03.2023
Trg nepremičnin v letu 2022: Še eno nepredvidljivo leto s cenami, ki ostajajo visoke Napovedi nepremičninskih strokovnjakov v naslednjih dvanajstih mesecih ne predvidevajo padca cen nepremičnin. Nekateri menijo, da se bodo morebiti zgolj umirile, drugi pa, da je trg nepremičnin poln presenečenj in da tudi dodatne podražitve v tem letu niso izključene.

DANES V VEČERU

Trg nepremičnin v letu 2022: Še eno nepredvidljivo leto s cenami, ki ostajajo visoke

 

Napovedi nepremičninskih strokovnjakov v naslednjih dvanajstih mesecih ne predvidevajo padca cen nepremičnin. Nekateri menijo, da se bodo morebiti zgolj umirile, drugi pa, da je trg nepremičnin poln presenečenj in da tudi dodatne podražitve v tem letu niso izključene.

 

Daniel Angel Sauli, regionalni operativni principal za Keller Williams v Sloveniji @KW Slovenia - Nepremičninska družba opozarja: "Edino, kar utegne vplivati na kreditiranje prebivalcev, je inflacija."

 

Nekaj je gotovo - inflacija utegne dvigniti obrestne mere bančnih kreditov in sprožiti nov val podražitev gradbenega materiala in storitev. Novih stanovanj na trgu občutno primanjkuje in so, kot priznavajo tudi slovenski gradbinci, rezervirana za znane kupce, še preden se gradnja začne.

 

VEČER

Datum prispevka: 19.1.2022

 

Za VEČER je Daniel Angel Sauli izjavil o aktualnem stanju na nepremičninskem trgu.

Preberite: https://www.vecer.com/moj-uspeh/trg-nepremicnin-v-letu-2022-se-eno-nepredvidljivo-leto-s-cenami-ki-ostajajo-visoke-10267095

 

 

 

 

 

 

KW Slovenia za medijska vprašanja

Tea Kozar

065 553 951

tea.kozar@kwslovenia.com 

#1 - VEČER: Trg nepremičnin v 2022