facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

STARTUP - ODKLENI SVOJ NEPREMIČNINSKI POTENCIAL S KW

10.06.2024

STARTUP - ODKLENI SVOJ NEPREMIČNINSKI POTENCIAL S KW

Brezplačni spletni dogodek v četrtek, 27. junija 13:00 - 14:00

REGISTRIRAJ SE ZDAJ!

 

Ali ste pravkar v procesu priprave na licenco za nepremičninskega posrednika ali ste pred kratkim opravili izpit? Ali ste že izkušeni nepremičninski posrednik/-ica?

Od 0% do 100% izplačila v 8 mesecih kot nov agent.

PRIDI - PREVERI - DOŽIVI!

 

Kultura kot naše lepilo: Naša kultura je tisto, kar nas povezuje in daje moč. Ponosni smo na naše najboljše finančne pogoje med vsemi franšizami ter naš mentorski program, ki omogoča osebno in strokovno rast naših agentov. S poudarkom na produktivnosti ter delovanju ALC-ja, ki je namenjen vsem agentom, gradimo temelje za uspešno prihodnost.

Kako nepremičninski agenti doživljajo Mentorski program v KW, ki jih skupaj z izobraževalno univerzo po meri agentov izstreli do uspeha - tistim, ki sledijo modelu to uspe že zelo hitro.

Dosežki in uspehi: Skupina KW se lahko pohvali z dosežki po vsem svetu, vendar smo še posebej ponosni na uspehe naših agentov. S konkretnimi številkami in rezultati "before and after" dokazujemo, da smo ustvarili okolje, kjer lahko vsak posameznik doseže svoj maksimum in preseže pričakovanja.

Uresničevanje našega poslanstva: Naše poslanstvo ne ostaja le na papirju - dejansko ga uresničujemo skozi vsakdanje delovanje in izobraževanja, ki so usmerjena k temu cilju. S tem zagotavljamo, da naša skupnost ostaja močna in zavezana k skupnemu uspehu.

 

Spletni dogodek v četrtek, 27. JUNIJ 13:00 - 14:00

REGISTRIRAJ SE ZDAJ!

#1 - STARTUP - ODKLENI SVOJ NEPREMIČNINSKI POTENCIAL S KW