facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024

03.06.2024

V četrtek, 31. maja 2024, je v prestižnem hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons potekal nepozaben dogodek Family Reunion Slovenia 2024, ki velja za največji nepremičninski dogodek v Sloveniji. Na dogodku so bili vrhunski strokovnjaki s področja nepremičnin, ki so delili svoje bogato znanje in vpoglede v trende, ki oblikujejo trg nepremičnin tako v Sloveniji kot po svetu.

 

Znanje, ki premika meje

Zahvala gre vsem govornikom Family Reunion Slovenia 2024 za vašo strast, znanje in izkušnje, ki ste jih podelili z nami. Vaš prispevek je bil nepogrešljiv za uspeh tega dogodka saj, brez vaše predanosti in navdihujočih predstavitev dogodek ne bi bil tako izjemen.

Udeleženci so pridobili ogromno znanja iz različnih vidikov nepremičninske industrije, od osnovnih transakcijskih procesov do naprednih analiz tržnih trendov in prihajajočih inovacij. Predavanja so pokrila širok spekter tem, ki so relevantne za vsakogar v nepremičninskem sektorju - od novincev do izkušenih profesionalcev.

 

Motivacija za prihodnost

Udeleženci so se lahko iz prve roke naučili, kako tehnološke novosti preoblikujejo trg, kako mednarodne izkušnje oblikujejo lokalne prakse in kako strateška partnerstva ustvarjajo močne temelje za trajnostni razvoj.

To ni bil samo prostor za učenje, temveč tudi za vzpostavitev novih, močnih poslovnih vezi, ki bodo služile kot mostovi do uspeha. Svet nepremičnin ni bil nikoli bolj dinamičen, poln priložnosti za tiste, ki so pripravljeni pogumno zastaviti svoje cilje in delovati.

 

Family Reunion Slovenia je več kot le letni dogodek; je katalizator za trajno izboljševanje in uspeh v nepremičninski industriji.

Zato ne zamudite prihodnjih srečanj, saj so ti dogodki izjemna priložnost za vsakogar, ki želi ostati v koraku s časom in izkoristiti dinamične priložnosti, ki jih ponuja sodobni nepremičninski svet.

Posebna zahvala gre našim dragocenim sponzorjem tega dogodka; Vinag 1847, AI Krpan, Elementum, KHD Group Slovenia -  Vaša podpora je bila ključna za uspeh tega srečanja, in zahvaljujoč vaši pomoči smo lahko zagotovili nepozabno izkušnjo za vse udeležence!

In še enkrat -  HVALA VSEM UDELEŽENCEM, GOVORNIKOM IN ORGANIZATORJEM TEGA DOGODKA! SE VIDIMO NA FAMILY REUNION 2025!

Hvala vam, da ste del naše skupnosti in za vse, kar prispevate k oblikovanju boljše prihodnosti v nepremičninskem svetu.

#1 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024#2 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024#3 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024#4 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024#5 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024#6 - Nepozabno srečanje - Family Reunion Slovenia 2024