facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Agent

Nepremičninski agent

Maja Weber

Nepremičninska agentka

V svojih 22 letih na trgu nepremičnin sem sodelovala z mnogimi investitorji od idejne zasnove, do pridobivanja gradbene dokumentacije, izvedbe in prodaje večjih in manjših nepremičnin.

 

Moja največja strast so bile vedno poslovne nepremičnine in investicije, zato sem imela priložnosti sodelovati pri načrtovanjih in prodajah tako hotelov in poslovnih nepremičnin kot tudi sodelovati pri prodaji novogradenj.

 

Projekti pri katerih sem sodelovala so se gibali od 2.7 mio eur do 28 mio eur in več.

Od starejše meščanske stavbe v samem osrčju Ljubljane iz katere je nastal prekrasen butični hotel s 4 zvezdicami, do večjih hotelov in turističnih nastanitev po Sloveniji.

 

V zadnjem času sodelujem pri prodaji novo nastajajočih projektih, kjer se prodaja 86 stanovanj, 74 stanovanj in 90 stanovanj in večjimi zemljišči za stanovanjsko gradnjo.

 

 

Za sodelovanje s KW Slovenia sem se odločila, ker so me navdušili s svojo strokovnostjo, dobrim timskim delom in organizacijo, dovršeno tehnologijo, ki močno olajša in poveča poslovanje, z vrhunskimi izobraževanji znotraj podjetja in pravimi vrednotami, ki popeljejo posel na višjo raven.

 

Prepričana sem, da ste s KW Slovenia v varnih, strokovnih in skrbnih rokah.

 

Povpraševanje