facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Agent

Nepremičninski agent

Alenka Štepec

Nepremičninska agentka

1

Družini KELLER WILLIAMS SLOVENIA sem se pridružila v maju 2021. V to so me prepričale sodobna tehnologija, zakladnica znanja, mreža kontaktov, način delovanja, kultura in vrednote, ki  združujejo nepremičninske strokovnjake v največjo svetovno nepremičninsko družbo.

Ukvarjam se posredovanjem vseh vrst nepremičnin s poudarkom na poslovnih prostorih in kmetijskih površinah.  Delujem  Aktivno – Jasno – Preudarno, kar je tudi  ime podjetja AJP, d.o.o., Kranj,  katerega lastnica in direktorica sem.

Imam izkušnje pri oddajah ali najemih poslovnih prostorov, od prodajalne mednarodne trgovske verige, proizvodnih, skladiščnih prostorov, vrtcev, likovne šole pa do klasičnih pisarniških prostorov.  Poslovnim subjektom sem pomagala pri prodaji ali nakupu nepremičnin od zemljišča, proizvodnih površin  do novogradenj.  

Pri prodajah, nakupih in oddajah nepremičnin s strani fizičnih oseb sem posredovala od stanovanj, zemljišč, hiš, vikenda in kmetijskih zemljišč s poudarkom na gozdu.

 

Ponosna sem, da se stranke vračajo, najdaljše sodelovanje sega v leto 2009.

Govorim angleško in nemško, med dosedanjimi strankami so tudi stranke iz tujine.

 

Preden sem vstopila v svet nepremičnin sem delala kratek čas v turizmu in nato v glavnem v prodaji  in izvozu.  Sem ekonomistka, pred leti sem se izobrazila še na področju prava in managementa nepremičnin, kar mi pri delu koristi. Delam individualno in poizkušam najti čim boljšo rešitev za stranko.  Zavedam se, da  dana beseda obvezuje.       

 

Veselim se vašega kontakta, da skupaj najdemo pot in uresničimo Vaš cilj.

 

Povpraševanje

Aktivni oglasi agenta

Pretekli oglasi agenta

Prodaja99.500 €

Gorenjska, Radovljica

Stanovanje 52.7 m2
Prostorno stanovanje primerno za samostojen začetek ali oddajo. Sestavljajo ga 2 veliki sobi (cca 20,9 m2 in 18,9 m2), ločena k...
Četrtek, 13.07.2023 Alenka Štepec