facebook pixel
Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Agent

Nepremičninski agent

Indira Bajt

Nepremičninska agentka

Hvaležna sem, da me je prva mentorica, sicer uspešna agentka, navdušila nad posredovanjem v prometu z nepremičninami. Leta 2007 se mi je tako odprlo povsem novo obzorje. Tri leta kasneje sem v Ljubljani ustanovila svoje nepremičninsko podjetje INBA. Izbrala sem svojo specializacijo – poslovne nepremičnine. Pretežno gre za investicije, ki ustvarjajo dobičke. Danes imamo v INBI vodilo »generiranje prihodka«. Našim strankam ustvarjamo prihodke. Pri tem smo pozorni na skrbno načrtovanje investicije v poslovne nepremičnine, saj želimo s stranko zgraditi močan doživljenjski odnos.

Ponosna sem na večmilijonske projekte, ki smo jih realizirali v Sloveniji. Delujemo tudi v tujini. Obožujem nepremičnine in rada tudi sama investiram. To je moja strast.

KW-ju sem se pridružila zato, ker, ko sem na enem od predavanj Keller Williams-a videla, kako najbogatejši nepremičninski posredniki v Ameriki razmišljajo in delujejo, sem vedela, to je novo znanje, ki ga rabim. To je fokus, s katerim postajam še bolj pogumna in uspešna.

Povpraševanje